O Nama

Život čine četiri elementa. Tek kada ukrotimo sve prilike koje pred nas stavlja priroda, kada savladamo izazove koje nalaže razvoj modernog društva, tek tada upravljamo svojom budućnosti… Srećom, uz pravi alat to je lako.

Moć da obavite svoj posao

Baterija nudi vrhunsku udobnost. Korištenjem najnovijih tehnologija, Echo alati daju performanse usporedive s benzinskim proizvodima, ali bez emisija, buke, vibracija ili razina održavanja. Echo 40V baterija balansira snagu, težinu, vrijeme rada i vrijeme punjenja kako bi vašu transformaciju učinila što lakšom.

Izgrađen na inovaciji

ECHO Incorporated je započeo u Northbrooku, IL, gdje je izvorno uvozio 2-taktne motore visokih performansi i ručne proizvode proizvođača Kioritz Corporation iz Japana. Ubrzo je ECHO Incorporated razvio svoj prvi proizvod za njegu travnjaka, a zatim proširio svoju ponudu i na kraju proširio na robotske kosilice s Echo Robotics. S robotskim kosilicama instaliranim na sportskim terenima, golf igralištima, vrtovima i industrijskim mjestima, Echo Robotics je globalni lider u komercijalnoj robotskoj košnji i branju loptica – pružajući dosljednu kvalitetu rezanja za zdraviji travnjak, u skladu s vašim rasporedom, bez potrebe za postavljanjem nogom na njemu.

Addax električna vozila

Kao ljudi, imamo odgovornost za zaštitu okoliša. Gospodarska vozila jedan su od najvećih izvora emisije CO2 u svijetu. Stvorili smo Addax vozila kao bolju alternativu za tvrtke i općine koje žele postati zelene. Uskoro će to biti norma – sada vam pomažemo da preduzmete prednost. Uz našu pomoć vaša tvrtka ili općina mogu se uzdići u nove visine. Vozila Addax standardno dolaze s visokokvalitetnom tehnologijom usmjerenom na sigurnost i udobnost vozača, kao što su prednje i stražnje disk kočnice, 4G nadgledana tehnologija i prostrane kabine za 2 osobe. Promjena koju ste čekali je tu!

ZUCCHETTI CENTRO SISTEM

ZUCCHETTI CENTRO SISTEMI Od 2000. godine dizajnira, proizvodi i distribuira inovativne visokotehnološke robote, građene kombinacijom know-how i profesionalne vještine u mehatroniki. Njegov vodeći proizvod je automatska kosilica TechLine s modelima koji udovoljavaju svim vrtnim zahtjevima i poteškoćama i revolucionarnim robotom za čišćenje bazena Nemh2o.