Naši Proizvodi

Od lipnja 2018 tvrtka distribuira proizvode ECHO, japanskog proizvođača motornih pila,trimera i druge opreme.

Tvrtka Scheda doo ulazeći u 2018 g. u kojoj obilježavamo 10 godina našeg rada ulazi kao distributer američkog proizvođača ARIENS. Ariens upošljava više od 1500 djelatnika u SAD,Britaniji i Norveškoj. Podaci pokazuju da je ARIENS najveći svjetski proizvođač čistača snijega. vi proizvodi nositelji su patentiranih pozicija i dolaze u sa 3 godišnjim jamstvom u Europi.

ECHO Robotics dio je ECHO Incorporateda, svjetskog lidera u profesionalnoj vanjskoj energijskoj opremi već više od 40 godina. Kroz napredno istraživanje tržišta, inženjersku stručnost i uvažavanje potreba kupaca, inovirali smo i uveli revolucionarne  proizvode – premještajući upravljanje sportskim travnjacima i stazama u novu eru.

ZUCCHETTI CENTRO SISTEMI Od 2000. godine dizajnira, proizvodi i distribuira inovativne visokotehnološke robote, građene kombinacijom know-how i profesionalne vještine u mehatroniki. Njegov vodeći proizvod je automatska kosilica TechLine s modelima koji udovoljavaju svim vrtnim zahtjevima i poteškoćama i revolucionarnim robotom za čišćenje bazena Nemh2o.

Addax električna vozila Kao ljudi, imamo odgovornost za zaštitu okoliša. Gospodarska vozila jedan su od najvećih izvora emisije CO2 u svijetu. Stvorili smo Addax vozila kao bolju alternativu za tvrtke i općine koje žele postati  zelene. Uskoro će to biti norma – sada vam pomažemo da preduzmete prednost.

SCHEDA nudi široku paletu modernih generatora od 1kV/A do 700kV/A, od prijenosnih i baterijskih do industrijskih i linija za iznajmljivanje. Prateći tržište i zahtjeve kupaca, Scheda je pronašla najbolja inovativna rješenja, koristeći najnoviju tehnologiju i fokusirajući se na uštedu energije, smanjenje emisije CO2 i buke. Glavna svrha našeg osoblja je kreirati proizvode koji su osobno prilagođeni kako bi zadovoljili klijenta.